torstai 10. huhtikuuta 2014

Vastahyökkäykseen muhkuroita kohti

Pari viikkoa sitten huomasin rakkaan unholassa olleen viholliseni palanneen kaupunkiin, selluliitin. Jälleen näkeminen ei suinkaan ollut iloinen, varsinkaan kun tämä ystäväni oli päättänyt levittäytyä laajemmalle alalle ihossani kuin koskaan. Paluun huomattuani aavistuksen neuroottinen mielenlaatuni kietoutui ajatuksen ympärille muhraisesta ihosta kesähepenissä, eikä suostunut enää päästämään aiheesta irti. Siispä aloin hakemaan tietoa että millä tuon ystäväni saisi pakkaamaan matkalaukkunsa ennen kesää. Epätoivoiselta tuntui kokemusten mukaan tehottomia voiteita selaillessa, kunnes päädyin monia blogeja ja kokemuksia lukeneena kuiva-/tai energiaharjaukseen. Kun harjaa olin tilaamassa, bongasinkin jotain paljon hauskemman (ja kivuliaamman) kuuloista; Kuivakuppauskupit. Kyseiset härvelit kun lupailivat myös apua kipeisiin lihaksiin ja kaikenlaisiin kiputiloihin joita mulla selkävammani kanssa riittää vaikka muille jakaa. Kuppaus vehkeet laitoin tilaukseen tiistaina ja paketti oli perillä keskiviikkona, tuo firma kyllä osaa nuo nopeat toimitukset!
Fit-Jar Kuppauskupit
Ei sitten muuta kuin todistusaineisto kuvat nappaamaan inhottavan muhkuran comebackistä (jotta voin viikkojen kuluessa tarkkailla kehittymistä) ja kuppaamaan. Rasvasin ohjeiden mukaan ihon ennen kuin iskin kupin iholleni, ei juma sitä kipua. Haukkosin henkeäni irvistellen samalla viehättävästi miettiessä, että millä hitolla saan tuon saatanan kätyrin irti reidestäni samalla tempoessani sitä ylöspäin minkä pystyin. Lopputuloksena mukava sinipunainen ympyrä reidessäni. Seuraavaksi tajusin lukea ohjeita sen verran pidemmälle että selvitin kuinka kuppi irtoaa ja jatkoin harjoittelua. Nyt alkoi sujumaan mutta kipu oli silti erittäin voimakasta (lähinnä reisissä). Vaihdoin pienempään kuppiin ja vetelin sillä ihoani pienemmän alipaineen turvin, siten sain touhun siedettäväksi. Lopputuloksena pinkki kuumoittava iho ja käsitellyllä alueella samanlainen olo kun hyvän reenin jäljiltä, aika mahtavaa, jotain siis selkeästi tapahtui. Myös tavallisesti ympärivuorokautiset kipuni tuntuivat merkittävästi paremmilta kuppauksen jälkeen..


Ennen kuppailua mittailin hanurin, vyötärön ja reisien ympärykset ja iskin lukemat paperille. Kokemuksista lukiessani monet kun vannoivat senttejä kadonneen selluliitin muassa ahkeralla hinkuttamisella. Kelpaisi mullekkin hyvin muutaman sentin katoaminen tuosta aavistuksen verran horisontaalista laajenemista kokeneesta hanurista :)


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti