lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvää Naistenpäivää!!

Koskaan en ole Naistenpäivästä välittänyt pätkääkään (enkä välitä vieläkään), mutta pakko myöntää että tuo karvaisempi osapuoli onnistui yllättämään totaalisesti. Eilen saapui töihin kukkalähetys jossa suureksi yllätyksekseni komeili päällä minun nimeni. Hölmöllä hymyllä ehostettuna meni pari seuraavaa työtuntia, samalla nuuhkien kynäpurkkiin pystyyn lykättyä kimppua. Sitä edellinen romanttisessa mielessä saatu kukkapuska taitaa olla jostain neljän vuoden takaa, että melko harvinaisesta tapahtumasta mun elämässä kyse :) Taidan olla aikuistumassa kun olin ihan aidosti otettu kukista.. Ennen mielipide on ollut jotakuinkin että: miksi ostaa rakkaudenosoitukseksi jotain mikä muuttuu pian rumaksi ja pahalta haisevaksi, ellei sitten meinaa että niin se rakkauskin tekee.




Tänään sain herkkuaamiaisen aamulenkin jälkeen, pikku arviointivirhe mun ruokahalua arvioidessa taisi tulla kun ruokaa olisi riittänyt suunnilleen viidelle, parhaani kuitenkin tein aamiaista tuhotessani. Tarjoittimen kulmalla oli musta rasia, josta paljastui aivan ihana timanttisormus. Nyt saa tuolla liikenteessä ihailla kaikki vatipäät timanteilla koristeltu sentteriä vasemmassakin kädessä ;)




Nyt kyynisenä odottelen että mitä pahoja uutisia se rötväke on tällä voitelulla petaamassa valmiiksi.. Ei vaan. Taidan mielummin nauttia sen hetkellisestä hemmottelupuuskasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti